Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Bir kadın cinayeti daha: Bu kez yer Burdur!

Reklam
Bir kadın cinayeti daha: Bu kez yer Burdur!
Spread the love

Uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi av tüfeğiyle vurdu

Burdur’da yaşayan Nurdan Seçer, 6 aydır ayrı yaşadığı ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan eşi Serhan Seçer tarafından av tüfeğiyle öldürüldü. Cinayet, çiftin birlikte işlettiği restoranda gerçekleşti.

Burdur merkez Atatürk Caddesi’ndeki restorana dün saat 21.00 sıralarında gelen Serhan Seçer, eşi Nurhan Seçer’e tüfekle ateş etti. Çiftin birlikte işlettiği ve uzaklaştırma kararı nedeniyle eşinin giremediği restoranda çenesine isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Nurcan Seçer, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Genç kadın, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı 122.jpg

EŞİNİ VURDUKTAN SONRA KAYINBİRADERİNİ VURMAYA GİTTİ

Serhan Seçer eşini vurduktan sonra elinde tüfekle yaklaşık 300 metre uzaklıktaki Gazi Caddesi’nde kayınbiraderi Ö.K.’ya ait işyerine gitti. Kayınbiraderine ateş etmek isteyen Serhan Seçer’in tüfeği tutukluk yaptı. Aynı caddede işletmesi bulunan babası Şeref Seçer, oğlunu görüp tüfeği elinden aldı.

EKİPLER SALDIRGANI YAKALADI

Kaçan Serhan Seçer bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Serhan ile Nurcan Seçer çiftinin bir süredir ayrı yaşadıkları ve Nurcan Seçer’in uzaklaştırma kararı aldırdığı öğrenildi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ