Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Denizreklam ve Denizliviphaber. ailesinden ’dan iftara davet.

Reklam
Denizreklam ve Denizliviphaber. ailesinden ’dan iftara davet.
Spread the love

Gönül sofrasına Babadağ halkını davet eden

deniz reklam ve denizliviphaber.com kurucularından mahmut sayın ve dilek sayın . sayın ailesi olarak , “Pandemi nedeniyle 2 senedir sokak iftarları yapamamıştık, bu yıl babadağ lı vatandaşlarımızlakomşularımızla gönül sofrasındabuluşacağız” dedi.

denizreklam ve deniz medya yönetim kurulu tarafından Gönül Sofrası sloganı ile düzenlenecek olan iftar programlarının ilkini 16 Nisan Cumartesi günü babadağ da yapılacak. iftarı ile gönül köprüsü programları yapılacak. Toplam 2 ayrı bölgede kurulacak olan gönül sofralarına çevre köy ve mahalleler BABADAĞ SİYASETİNE YÖN VERENLER CHP BABDAĞ İLÇE BAŞKANI . BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ALİ ATLI dA davet edildi.

, İFTARA DAVET ETTİ

Düzenlenecek olan iftar programlarına BABADAĞ halkını davet eden YÖNETİM KURULU BAŞKANI MAHMUT SAYIN VE DİLEK SAYIN “Ramazan ayı bizim için bolluk ve bereket ayıdır. Birlik ve beraberliğin, toplumsal dayanışmanın en üst seviyeye çıktığı bu mübarek ayda vatandaşlarımızla KOMŞULARIMIZLA İLÇE BAŞKANLARIMIZLA AYRICA BELEDİYE BAŞKANIMIZ LA bir araya gelmeyi, toplu iftarlarda buluşmaya büyük önem veriyoruz. Ancak iki senedir pandemi nedeniyle toplu iftar programları yapamamıştık. Bu yıl ilçemizde ilkini kuracağımız gönül sofralarımızda vatandaşlarımızla komşularımızla bir araya geleceğiz. Ramazan ayının manevi ikliminde buluşmak dileğiyle tüm Babadağlı halkını gönül soframıza davet ediyoruz” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ