Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Uzun zamandır Şeniz Doğan ile Necdet Yılmaz arasında sorun olduğunu bilmeyen yok

Reklam
Uzun zamandır Şeniz Doğan ile Necdet Yılmaz arasında sorun olduğunu bilmeyen yok
Spread the love

Uzun zamandır Şeniz Doğan ile Necdet Yılmaz arasında sorun olduğunu bilmeyen yok bu bir.

Muhasebeciler odası seçimleri nedeniyle Ali Osman Horzum ile Necdet Yılmaz arasında çok büyük sorun hatta HUSUMET olduğunu bilmeyende yok buda İki. Şimdi bu iki noktadan hareketle şu yapıldı; Şeniz Doğan ve Ali Osman Horzum ENCÜMEN seçimini bahane edip hem kamuoyunun gazını almak en önemlisi HUSÛMETLERİNİ kullanarak Necdet Yılmaz’ı görevinden uzaklaştırıp 1 taşla iki kuş vurmayı hedeflediler .Bakın bu encümen ihanetini böyle zayıf halka verip kurtulamazsınız .

Nedenmi ?(1) Encümende 6 kişi adayına oy vermemiştir. İsimler bellidir .Onlar nolacak ?(2) Encümen günü kim kiminle nerede görüşül bu kurguyu yapmıştır . İnceleyin.Net bilgi .(3) EN ÖNEMLİSİ: 14 Meclis üyesiyle aldığı Meclis sayısını önce 11 sonrada 5’ e düşürülmesinde en büyük pay sahibi ve müsebbih olan ilçe başkanı bu ihanetin ve partiyi bu hale getiren en büyük sorumludur. Ve buna göz yuman il başladı Nuri Çavuşoğludur(4)Hemen Ali Osman HORZUM istifa etmezse HALK DEYİMİYLE”sivrisinek öldürmüş olursunuz ,Bataklık kurutmak için bu şarttır”. Buna inanın.

Sayın Genel Başkan Yardımcısı Gülizar BİÇER KARACA . 01/04/2022 cuma günü Denizli siyaset tarihinde hiç bu şekilde olmayan CHP ye yaşatılan Merkezefendi belediyesindeki encümen seçimindeki rezillik-ihanet-hançer konusunu konuşmak için 04/04/2022 günü Merkezefendi ilçe başkanlığında 20-24 saatleri arasında toplandığınız il-ilçe başkanı ,ilçe yönetimi,Merkezefendi bel.bşk.,Merkezefendi bel Mec.üyelerinleriyle yapılan toplantının sonucunu kamuoyu ve bizlerle açık bir şekilde açıklamak ve bu ihaneti yapanların CHP yi düşürdükleri bu durumdan aldıkları Cezaları bilmek zorundayız . Fakat,amasız,Zamana yaymasız ,kamuoyunun gazını alma gayretsiz açık net BUNLARI DEKLERE EDİN. Yoksa çeşitli yalan, oyun , masumlaştırmak.bir daha olmayacak geçiştirmesi CHP tabanının asla kabulleneceği cevaplar değildir .ÖTESİ SİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TOPLANTIYA KATILANLARIN SİYASİ BEKA HESAPLARI DÜŞÜNÜLEREK İNCE GEÇİŞLE KONUYU KAPATMA , GAZ ALMA DAVRANIŞINIZ OLURSA BUNUN SİYASİ BEDELİNİ SONUCUNU AĞIR KATLANIR GÖRÜRSÜNÜZ . Bunu yaşatanların en İVEDİ en ağır şekilde cezalandırılması FARZ VE ZARURİYETTİR. Bilginizİ ve gereğini arz/rica ederim .

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ