Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

İnşallah 2022 yılı herkes için İYİ bir yıl olacak.

Reklam
İnşallah 2022 yılı herkes için İYİ bir yıl olacak.
Spread the love

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık 2021 yılı çalışmalarını değerlendirdi. İl yönetimi ile birlikte bıkıp usanmadan çalışan İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, “Yönetimimizle birlikte Denizli’de her gün, ertesi gün seçim olacakmış gibi çalıştık, boşa harcayacak bir dakikamız bile yok. İnşallah 2022 yılı herkes için İYİ bir yıl olacak.” Açıklamasını yaptı.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık göreve geldiği günden bu yana ‘Denizli’de adım atılmadık yer, sıkılmamış el, çalınmadık kapı bırakmayacağız’mottosuyla görevini başarıyla sürdürmeye devam ediyor. Pandemi nedeniyle kısıtlama günlerinde bile partisi için çalışan Akışık, 2021 yılı çalışmalarından bahsederek 2022’de daha yoğun bir tempoyla çalışacaklarını belirtti.

2021 ilk günü mesaiye başlayan ve yıl boyunca her yerde gördüğümüz Akışık, “2021 yılı bizim için gerçekten verimli bir yıl oldu. Göreve geldiğimden bu yana hiçbir bahaneyi kabul etmedim, etmem de. Bu yolda gönlünü ortaya koymuş hiç kimsenin bahanesinin olacağına inanmıyorum. Yeni yılın ilk günü nasılsam, yeni yılın son günü de aynı verimle, aynı şevkle ve aynı azimle çalışmaya, insanları dinlemeye, onlara el uzatmaya, onların kalplerinde yer etmeye devam edeceğim. Her zaman söylüyorum, masa başından bu iş yürümez. Ben partinin hangi kademesinde olursa olsun her daim görevimi en iyi şekilde yerine getirdim ve bu görevi de layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğim.

Yeni yılın ilk gününden son gününe kadar her gün yeni bir etkinlik, yeni bir çaba içerisindeydik. Sürpriz bir mitinge ev sahipliği yaptık. Alanda yer alan kalabalık, bizim çalışmalarımızın neticesini aldığımızı gösterdi bize. Denizli’de gitmediğimiz ilçe, çağırılıpta ziyaret etmediğimiz kimse kalmadı. ‘Pandemi var çalışma’ dediler, maskemizi taktık, insanların yanında olduk. Sadece Ocak ayında ayrı ayrı günlerde 30 etkinlik yapmışız. 29 gün çeken Şubat ayına 29 etkinlik sığdırmışız. Belediye başkanlarınıda ziyaret etmişiz, zabıta personeliyle de bir araya gelmişiz. Engellivatandaşlarımızın da yanında olmuşuz, esnafı da ziyaret etmişiz. Yılın 12 ayında Denizli’nin belirli yerlerinde yer alan stantlarla partimize üye çalışmalarını yürütmüşüz, sosyal sorumluluk projelerinde var olmuşuz. Esnaflarımızın mutluluklarına da, zor günlerine de ortak olmuşuz. Tüm ilçe başkanlarımızı ziyaret edip, tüm ilçelere ayak izlerimizi bırakmışız.Denizli’de derdi olan kim varsa elini tutmuş, derdine derman olmaya çalışmışız, Sarayköy’de kamulaştırma nedeniyle sıkıntı çeken çiftçilerimizin avukatlığını da yaptık. Baklan’da, Çivril’de, Honaz’da, Babadağ’da her hangi bir eve misafir de olduk. Denizlimiz ilçeleri ile birlikte bizim için her daim kıymetli, ve öyle de kalmaya devam edecek. Koskoca 2021 yılı içinde 1 gün bile çalışmadan geçti diyebileceğimiz tek bir günümüz bile yok çok şükür. Alnımız açık, başımız dik, görevimizi gerek eksiğiyle, gerek fazlasıyla, ama layığıyla yerine getirdiğimiz bir yıl oldu bizim için.Bu vesile ile gönüllerinde yer ettiğimiz herkesin yeni yılını kutlar, sağlıklı, mutlu huzurlu ve bereketli bir yıl olmasını temenni ederim. İnşallah 2022 herkes için İYİ bir yıl olacak.” diye konuştu

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ