Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Denizli için çifte uyarı! Fırtına ve sağanak yağış

Reklam
Denizli için çifte uyarı! Fırtına ve sağanak yağış
Spread the love

Meteoroloji Denizli için 9 Aralık 2021 Perşembe günü hava tahmin raporunu yayınladı. Buna göre, Denizli’de sıcaklık 15 dereceye kadar çıkarken önümüzdeki 5 gün yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Denizli’de haftanın dördüncü iş gününde sağanak yağış etkisini kaybetmiş durumda. Sabah saatlerinde 8 derece olarak ölçülen soğuk hava yüzünü gösterirken, gün içerisinde sıcaklık en yüksek 15 dereceye kadar tırmandı. Akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçen sıcaklık gece 8 dereceye kadar gerileyecek.

YARIN YAĞIŞ SAĞANAK YAĞIŞ Meteorolojinin 5 günlük hava tahmin raporlarından elde edilen verilerde, Denizli’de önümüzdeki 5 gün boyunca yağış etkili olması bekleniyor.   Yarın için (CUMA) yapılan tahminlere göre hava sıcaklığının en yüksek 17 derece olarak ölçüleceği öngörülürken, Öğleden sonra Denizli için gökgültülü sağanak yağış etkili olması bekleniyor. Cuma gününden itibaren Denizli’nin çok sayıda ilçesinde 1 hafta boyunca yağışın etkisinde kalacağı bekleniyor. Meteorolojinin açıklamasına göre Rüzgarın, güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli esmesi bekleniyor. Fırtına saatte 50-60 kilometre şeklinde esmesi beklendiğinden çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

CUMARTESİ günü için yağış geçişleri görülürken meteoroloji, termometrelerin en yüksek 18 dereceyi göstereceğini belirtti. PAZAR günü için bir yağış uyarısı daha yapan yetkililer, sıcaklığın 18 derece olurken, PAZARTESİ günü sağanağın devam etmesiyle birlikte sıcaklığın ise 16 derece bandında seyredeceğini açıkladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ