Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Kök Hücre Bulunmazsa 1 Aylık Ömrü Kaldı!!

Reklam
Kök Hücre Bulunmazsa 1 Aylık Ömrü Kaldı!!
Spread the love

Kızılay Kan Bağışı Merkezleri’ne giderek kök hücre bağışı yapılması için duyarlı vatandaşlara çağrıda bulunan baba Demiryürek lösemi hastası minik oğlu Eren için herkesten yardım istedi. 

Lösemi hastası olan 2 yaşındaki İbrahim Eren Demiryürek’in hayata tutunabilmesi için bir ay zamanı kaldı. Minik Eren’in ailesi duyarlı vatandaşları Kızılay Kan Bağışı Merkezleri’ne giderek kök hücre bağışı yapılması şeklinde çağrıda bulundu.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yatmakta olan oğlu Eren Demiryürek için Türkiye’nin her yerinden bağış yapılabileceğini söyleyen baba Osman Demiryürek, Lösemi teşhisi konulan 2 buçuk yaşındaki çocuğunun hayata tutunabilmesi için bir ay zamanı kaldığını belirtti.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Eren bebek, kök hücre bağışı için destek bekliyor. Kızılay Kan Bağışı Merkezleri’ne giderek kök hücre bağışı yapılması için çağrıda bulunan baba Osman Demiryürek, Denizli’nin yanı sıra tüm Türkiye’den de bağış yapılabileceğini söyledi. Çaresiz baba Demiryürek, “Oğlumun hayata tutunabilmesi için 1 ay zamanımız var. Lütfen 2 yaşında lösemi hastası oğlum İbrahim Eren’in yaşaması için kök hücre nakli yapılacak. Vatandaşların kızılaya kök hücre vermelerini istiyoruz. Denizli Kızılay’a giderek İbrahim Erem Demiryürek için kök vermek istiyoruz demeleri yeterli. Lütfen sesime kulak verin.” diye konuştu.

Osman Demiryürek Telefon: 0506 475 84 39

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ