Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Dünya hafızlar haftamız kutlu olsun

Reklam
Dünya hafızlar haftamız kutlu olsun
Spread the love

Hafızlar, Peygamber Efendimizden (s.a.v.) günümüze on dört asırdır olduğu gibi bundan sonra da Kur’an’ın canlı şahitleri olarak dinimizin emirlerini, ezanımızı ve mukaddesatımızı nesilden nesile aktarma gayretinde olacaklardır.

Hafızlar, Peygamber Efendimizden (s.a.v.) günümüze on dört asırdır olduğu gibi bundan sonra da Kur’an’ın canlı şahitleri olarak dinimizin emirlerini, ezanımızı ve mukaddesatımızı nesilden nesile aktarma gayretinde olacaklardır.

“İyi bilinmelidir ki: Manevi Tahribatın ilacı Kur’an’dır” 

  Manevi tahribatın yaygınlaştığı günümüzde Kur’an’a olan ihtiyaç her geçen gün hızla artmaktadır. Keşmekeşin, kaosun ve kargaşanın işgal ettiği dünyamızın tek kurtuluşu Kur’an ve sünnete sarılmaktır.

  İnançsızlığın veba gibi yayıldığı bu asırda insanlık, Kur’an’ın ruhuna, her zamankinden daha fazla muhtaçtır. Aslını kaybetmiş, özünden uzaklaşmış toplumlara şifa olacak ruh, Kur’an ve sünnettedir. Uhuvvet, muhabbet, hoşgörü, diğergamlık, birlik ve beraberlik başta olmak üzere toplumun tüm ihtiyaçları, bu çağın tüm hastalıklarının ilacı Kur’an’ dadır.
 
 
Değerli okurlarım basın mensupları ve kıymetli hafız kardeşlerim;

Evrensel Hafızlar Derneği olarak 2021 İstiklal Marşı Yılı’na özel “Hafız Mehmet Akif Ersoy ve Gönüllülük” konulu kompozisyon yarışması organize etmeyi planlıyoruz. Kompozisyon yarışması şartnamesini ve yarışma ile ilgili diğer bilgileri İstiklal Marşımızın kabul günü olan 12 Mart 2021’de düzenleyeceğimiz basın toplantısı ile sizlerle ve vatandaşlarımızla paylaşacağız.

Değerli okurlarım

Yazımı tamamlamadan önce son bir konuya daha dikkatlerinizi çekmek istiyorum. Evrensel Hafızlar Derneği, ülkemizdeki hafızları tespit ederek, hafızlarla irtibata geçmeyi, hafızlıklarının korunmasına destek olmayı, eğitim-öğretimlerine daha verimli bir şekilde devam edebilmelerine, istihdamlarına ve kendilerini geliştirmelerine yönelik pek çok çalışma yaparak hafızların Kur’an hizmetlerinde aktif rol almalarını sağlamak amacıyla HAFIZLAR BİLGİ SİSTEMİ geliştirmiştir.

  Hafız kardeşlerimiz HAFIZLAR BİLGİ SİSTEMİ ile ilgili detaylı bilgi ve kayıt için www.hbs.ehad.org.tr adresini kullanabilirler.

Değerli basın mensupları muhterem misafirler

  Basın toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize teşekkür eder, Dünya Hafızlar haftasının hafızlık müessesesi ve İslam âlemine hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ