Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Sezer”Onur Ödülü”ne layık görüldü.

Reklam
Sezer”Onur Ödülü”ne layık görüldü.
Spread the love

Mustafa Sezer’in projelerine ödül yağıyor. Denizli’mizin yetiştirdiği en başarılı gazeteciler arasında gösterilen ve sürekli projelerinin ödül alması ile bilinen Gazeteci Danışman Mustafa Sezer’e Ordu’da ödül yağıyor

Mustafa Sezer’in projelerine ödül yağıyor. Denizli’mizin yetiştirdiği en başarılı gazeteciler arasında gösterilen ve sürekli projelerinin ödül alması ile bilinen Gazeteci Danışman Mustafa Sezer’e Ordu’da ödül yağıyor… Mustafa Sezer Türkiye’nin ilk ve tek vali danışmanı, Türkiye’nin ilk ve tek bali danışmanı olan gazeteci kökenli, televizyon kökenli Mustafa Sezer’in projelerine Ordu’lu bürokratlardan ödül yağıyor. Başta Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu olmak üzere, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Turizm Kültür Müdürü Uğur Toparlak, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları Mustafa Sezer’in projelerine ödül vermek için adeta yarışıyor. Geçtiğimiz yıllarda Denizli’ye yaptığı çalışmalarla adı sık sık gündeme gelen Mustafa Sezer’in ismi hem caddeye hem sokağa verilmişti.

Buldan dokumalarını dünyaya tanıtmış, yüz binlerce turist getirmiş, ilçe ekonomisine ciddi katkılar veren Mustafa Sezer’e ilçe kaymakamıları, ilçe belediye başkanları, ödüllerinin yanı sıra Buldan Protokolü Mustafa Sezer’in onuruna yemek vererek Mustafa Sezer’i onurlanmıştı. Karahayıt’ı dünyaya tanıtan adamın ismi der Mustafa Sezer Karahayıt’ta çıkan kırmızı suyu ve kırmızı çamuru dünyaya tanıtmıştır. Dünyadan milyonlarca turistin Pamukkale ve Karahayıt’a gelmelerini sağlamıştır. Denizli tarihinde Mustafa Sezer’in çalışmalarıyla ilk kez turizmde patlama yaşanmıştır. Turizmde özelikle Karahayıt, Buldan, Pamukkale, Kızılcabölük yatağında turist sayısı 3 milyonu geçerek Denizli turizmde altın çağını yaşamıştır. Denizli tarihinde Mustafa Sezer’in çalışmalarıyla ilk kez turizmde patlama yaşanmış, turist sayısı 3 milyonu geçerek Denizli turizmde altın çağını yaşamıştı. Dönemin belediye başkanı tarafından Mustafa Sezerin ismi caddeye verilerek ödüllendirilmiş ti. Türkiye’de sadece ve sadece ilk kez Mustafa Sezer’e verildi. Mustafa Sezer’in projeleri özellikle yerli ve yabancı, Turizm ve yatırımcı Ordu’ya getirmesi nedeniyle Türkiye’de ilk kez Ordu valiliği tarafından resmi olarak Mustafa Sezer, “Onur Ödülü”ne layık görüldü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ