Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Denizlili Gençten Yeni Şarkı “Yatağımda”

Reklam
Denizlili Gençten Yeni Şarkı “Yatağımda”
Spread the love

Birçok kişinin beğenisini toplayan şarkı çoğu müzik platformunda paylaşıma sunuldu. Şarkının fragmanını ilk önce kendi İnstagram sayfasında paylaşan Yağız Aydın şarkının sadece iki günde 25 bin izleyiciyi geçtiğini belirtti

Yatağımda” adlı şarkı piyasa sürülmesi itibari ile büyük ilgi aldı. Vatandaşlardan başta isimden kaynaklı olarak tepki alan şarkı bir anda gençlerin arasında sevilmeye başladı.

YARIM SAATTE ŞARKI

Röportaj yaptığımız Aydın sözlerine, “ Şarkıyı sadece yarım saat gibi bir sürede yazıp besteledim belki de işin en zor kısmı benim için en az süreyi aldı. Devamında özellikle Süleyman Leylek’in yardımıyla kayıt işine giriştik ve gayet başarılı bir sonuç elde ettik. Sonuç gerçekten bizi çok sevindirmişti.” diyerek başladı.
Şarkının fragmanından bahseden Aydın, “ Şarkının fragmanın bu kadar izlenmesinin tek sebebi şudur ki; Esra Gökbulut arkadaşımızın video boyunca gösterdiği emek. Verdiği emek karşılığı, aldığımız sonuç üzerimizden yük kalkmasını ve devamında daha da hırslanmamızı sağladı. Projede verdiğim isimlerin dışında gerçekten çevremde bulunan çoğu insanın desteği beni çok etkiledi. Özellikle arkadaşlarımın varlığını böyle bir durumda yanımda hissetmek beni daha çok yolumda tuttu.”

BAŞARISIZ KLİP DENEMESİ

Yağız Aydın başarısız klip çekiminden bahsederek, “Başta bir klip projemiz vardı ve çekimleri bitmişti fakat klip montaj sürecinden sonra nedense hoşumuza gitmedi ve radikal bir karar alarak klibi yayınlamaktan vazgeçtik. Ve hiç moral bozmadan bunun yerine göreceğiniz üzere renkli bir fotoğraf koyduk. Belli mi olur belki ilerde bir klip daha çekeriz.” dedi.

ARKADAŞ ARKADAŞA BİR PROJE

Konuşmasının devamında Yağız Aydın, “ Kesinlikle çalışmaya başlarken en düşük bütçeyi hayal ederek başladık ve elimizdeki imkânlarla bir şeyler yapmak istedik. Arkadaşlarımla beraber yola çıktık ve her kararı beraber aldık sonucunda da gerçekten içimize sinen bir proje ortaya çıkmış oldu.” dedi.

YAKINDA YENİ PROJELER

“Aldığım tepkilerden kaynaklı olarak bunu devamlı yapabileceğimi ve belki de buradan bana bir kapı açılabileceğini düşünüyorum özellikle Süleyman Leyek’in yardımlarıyla yeni projeler çok yakında, beklemede kalın demek istiyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ