Site rengi

Tasarım

Geniş
Kutulu
Denizli Vip Haber

Lionel Messi’ye 233 milyonluk şok teklif!

Spread the love

Barcelona’nın yıldızı Messi için Manchester City’nin 233 milyon Euro’yu gözden çıkarttığı belirtildi.

Reklam
Lionel Messi’ye 233 milyonluk şok teklif!
Spread the love

Lionel Messi, henüz Barcelona ile yeni sözleşme imzalamazken, İngiltere’den çarpıcı bir haber ortaya çıktı. İngiliz The Mirror gazetesinin haberine göre, Manchester City, Arjantinli futbolcu için 233 milyon Euro ödemeye hazır.

Pep Guardiola’nın da takımın başında olmasının Messi transferini kolaylaştıracağını düşünen City, Messi’ye de yıllık 30 milyon Euro ödeyecek. Bu da Messi’nin haftada 600.000 Euro kazanacak olması anlamına geliyor. Messi, bu transferin olması halinde dünyanın en pahalı transferi ve en çok kazanan futbolcusu olacak.

SÖZLEŞMESİ 2018’DE BİTİYOR
Barcelona’da şimdiden efsane olan Messi’nin sözleşmesindeki serbest kalma ücreti 250 milyon Euro. 233 milyon Euro’yu gözden çıkartan Manchester ekibinin gerekirse 250 milyon Euro’yu da verebileceği belirtiliyor.
Geçtiğimiz günlerde Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, Messi’nin Barcelona’da futbolu bırakana kadar oynamasının harika olacağını belirtmişti. Yıldız futbolcunun sözleşmesi 2018’de sona erecek.

Öte yandan Manchester City taraftarları, ismi sıklıkla takımları ile anılan Messi’ye Manchester City forması giydirdiler.

Lionel Messiye 233 milyonluk şok teklif

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ